CELEBRITIES

Γιατί η Kourtney Kardashian δε θέλει να έχει σχέσεις με την αδελφή της, Kim


The Jennettes

3 Αυγούστου 2018

20180604_zaf_k03_725.jpg

Η ηρεμία φαίνεται πως είναι κάτι που απέχει πολύ από την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Kardashian. Οι σχέσεις της Kourtney με την Kim είναι πιο τεταμένες από ποτέ, και δε νομίζουμε πως θα αποκατασταθούν σύντομα. Μάλιστα, σε απόσπασμα της επερχόμενης σεζόν του reality Keeping Up With The Kardashians στο οποίο πρωταγωνιστούν, η πρώτη ξέσπασε αποκαλώντας την αδελφή της «κακό άνθρωπο».

Το Ε! δημοσίευσε απόσπασμα από την πρεμιέρα που θα προβληθεί την Κυριακή. Εκεί, είδαμε την Kim να χρησιμοποιεί τα χειρότερα λόγια, τονίζοντας ότι η Kourtney έχει τη λιγότερο ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Όλο αυτό ξεκίνησε από μία διαφωνία τους σχετικά με τη χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τους φωτογράφιση.

«Δεν είμαι εδώ για να μου φέρεται άσχημα ολόκληρη η οικογένειά μου», είπε η Kourtney μιλώντας στο τηλέφωνο με την Khloe. «Η Kim λέει ότι είμαι η λιγότερο ενδιαφέρουσα… Ποιος μιλάει με αυτόν τον τρόπο;», συνέχισε.

 Έπειτα, έβαλε τα κλάματα και αποκάλυψε ότι αισθάνεται πως έχει διαφορετικές ηθικές αξίες από τις αδελφές της. «Επέλεξα να είμαι μητέρα τριών παιδιών. Δεν ψάχνω άλλη δουλειά. Δουλεύω αρκετά, περισσότερο απ’όσο θα ήθελα», δήλωσε.

Τότε η 37χρονη, που άκουσε τα πάντα από εκείνο το τηλεφώνημα, ξεκίνησε δυναμική επίθεση. «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και επιλέγεις να μην κάνεις τίποτα. Oπότε συμβιβάσου με τους ανθρώπους που κάνουν πράγματα», ήταν τα λόγια της, για να πάρει την απάντηση «Είσαι τρελή και κακιά. Δε συμφωνώ με αυτό που είσαι ως άνθρωπος.»

Περιμένουμε, λοιπόν, να παρακολουθήσουμε μία σεζόν γεμάτη εντάσεις.

 

Δείτε επίσης την gallery: H Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως Jackie O και σοκάρει

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.