CELEBRITIES

Η Serena Williams αποκαλύπτει τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η μητρότητα


The Jennettes

7 Αυγούστου 2018

20180731_zaf_i88_525.jpg

Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, όμως δε διαφέρει σε πολλά από τις σύγχρονες μαμάδες. Η Serena Williams μίλησε για πρώτη φορά για την επιστροφή στην καριέρα της μετά τη γέννηση του μωρού της. Με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς και σε όσα έμαθε για την επιλόχειο κατάθλιψη.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

«Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για εμένα. Όχι μόνο πάλευα με προσωπικά μου ζητήματα αλλά ήμουν και απίστευτα λυπημένη. Κυρίως ένιωθα ότι δεν ήμουν καλή μητέρα. Διάβασα αρκετά άρθρα που έγραφαν ότι η επιλόχειος κατάθλιψη μπορεί να διαρκέσει μέχρι 3 χρόνια εάν δεν αντιμετωπιστεί», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Οι περισσότερες μητέρες αντιμετωπίζετε το ίδιο πράγμα. Είτε είστε στο σπίτι είτε δουλεύετε, το να βρίσκετε την ισορροπία με τα παιδιά είναι μορφή τέχνης. Εσείς είστε οι πραγματικές ηρωίδες», συνέχισε.

Η 36χρονη εκμυστηρεύτηκε στο κοινό της ότι θα ήθελε να βρίσκεται πιο κοντά στη μικρή της κόρη, παρότι βλέπονται κάθε μέρα. «Δουλεύω πολύ, προπονούμαι και προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερη γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, κάνει ό,τι μπορεί για να παλέψει ενάντια στους δαίμονές της μιλώντας με τους δικούς της ανθρώπους, που τη βεβαιώνουν ότι όσα αισθάνεται είναι απολύτως φυσιολογικά.

 

Δείτε επίσης την gallery: 18 celebrities που είναι ίδιες με τις μητέρες τους

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.