CELEBRITIES

O λόγος που ο πρίγκιπας Harry κληρονόμησε περισσότερα χρήματα από τον William, μετά το θάνατο της προγιαγιάς τους


The Jennettes

10 Αυγούστου 2018

20180710_zaa_ap2_123_1.jpg

Μπορεί ο Harry να είναι ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπα William, αλλά κληρονόμησε περισσότερα χρήματα από την προγιαγιά τους, Elizabeth Bowes -  Lyon, μετά το θάνατό της το 2002.

Η Βασιλομήτωρ άφησε όλη της την περιουσία στην κόρη της,  Elizabeth ΙΙ, όταν έφυγε από τη ζωή. Μερικά χρόνια αργότερα, όμως, το 1994, μετέφερε τα περισσότερα χρήματά της σε έναν κρυφό λογαριασμό, για τα δισέγγονά της, σύμφωνα με το BBC.

Οι δύο πρίγκιπες θα μοιράζονταν τα 14 εκατομμύρια λίρες, όμως ο μικρότερος πρίγκιπας πήρε μεγαλύτερο μερίδιο. Ο λόγος; Ο αδελφός του θα αποκτήσει περισσότερα χρήματα όταν γίνει βασιλιάς, οπότε η Elizabeth ήθελε να έχουν την ίδια οικονομική άνεση, στο μέλλον.

Αν σκεφτούμε ότι ο Harry έρχεται, μέχρι στιγμής, 5ος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, μετά τον William και τα παιδιά του, πρίγκιπες George και Louis, και πριγκίπισσα Charlotte, καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί η προγιαγιά τους θεώρησε καλή ιδέα να μοιράσει την περιουσία της με εκείνον τον τρόπο.

 

Δείτε επίσης την gallery: Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιστούν στη ταινία Star Wars

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.