CELEBRITIES

Ο λόγος που η πριγκίπισσα Diana είχε ένα δεύτερο-κρυφό νυφικό


The Jennettes

17 Αυγούστου 2018

20140813_zan_t14_001.jpg

Η Meghan Markle εντυπωσίασε εκατομμύρια θεατές με το Givenchy νυφικό της, ενώ το δαντελένιο Alexander McQueen νυφικό της Kate Middleton δημιούργησε αμέτρητες αντιγραφές. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το νυφικό της πριγκίπισσας Diana το 1981 θεωρείται το πιο διάσημο royal νυφικό στην ιστορία. Μάλιστα, ήταν ένα τόσο καλά κρατημένο μυστικό, που οι σχεδιαστές του, David και Elizabeth Emanuel, έπρεπε να σκίζουν τα σχέδιά τους αμέσως αφού τα έδειχναν στη Diana, σε περίπτωση που τα έβλεπε κάποιος.

Γνωρίζατε, όμως, πως ήταν τέτοιος ο φόβος τους να μην διαρρεύσει το σχέδιο του νυφικού που είχαν φτιάξει ένα δεύτερο νυφικό για περίπτωση ανάγκης; Πράγματι, ο David δήλωσε στο People, "Θέλαμε να βεβαιωθούμε πως το φόρεμα θα ήταν έκπληξη." Συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα δεν είχε δει καν το φόρεμα. "Δεν το δοκίμασε η Diana. Δεν το συζητήσαμε καν. Θέλαμε να βεβαιωθούμε πως είχαμε κάτι εκεί - για να είμαστε εμείς ήρεμοι."

Το δεύτερο νυφικό είχε φτιαχτεί με τον ίδιο κρεμ μεταξένιο ταφτά, με βολάν γύρω από τον λαιμό όπως και το πρωτότυπο, ωστόσο, δεν περιλάμβανε την χαρακτηριστική δαντέλα και δεν τελείωσε ποτέ εντελώς. Ακούγεται σίγουρα λιγότερο πολυτελές από το original, το οποίο περιλάμβανε 10.000 πέρλες ραμμένες στο χέρι και ένα πέπλο σχεδόν 8 μέτρα.

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.