CELEBRITIES

Πώς θα ονομαστεί ο πρίγκιπας Charles όταν γίνει Βασιλιάς;


The Jennettes

19 Αυγούστου 2018

20180725_zaa_m160_017.jpg

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, τη θέση της στο θρόνο θα πάρει ο γιος της, Charles. Το πιθανότερο είναι, όμως, ότι θα αλλάξει το όνομά του από τη στιγμή που θα διαδεχτεί τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το Town&Country, απέκτησε τον τίτλο του Πρίγκιπα της Ουαλίας όταν ήταν ακόμη 9 ετών. Σήμερα, στα 68 του, είναι ο μακροβιότερος διάδοχος στη βρετανική ιστορία. 

Γιατί, όμως, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει διαφορετικό όνομα, όταν ανέβει στο θρόνο; Φαίνεται πως η φήμη των προηγούμενων Βασιλιάδων που καλούνταν Charles απέχει πολύ από εκείνη που ο ίδιος θα θέλει να αποκτήσει. 

Συγκεκριμένα, ο πρώτος εκτελέστηκε το 1649 για εσχάτη προδοσία. Στη συνέχεια, ο γιος του, Βασιλιάς  Charles II, ήταν γνωστός για τις παράλληλες σχέσεις που διατηρούσε με τις γυναίκες της Αυλής ενώ η Μεγάλη Βρετανία υπέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του.  

Η Guardian, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο πατέρας των William και Harry θα χρησιμοποιήσει κάποιο από τα μεσαία του ονόματα όταν έρθει εκείνη η ώρα. Άλλωστε, έχει βαπτιστεί Charles Philip Arthur George, οπότε έχει πολλές επιλογές. Το πιθανότερο, όμως, είναι να μείνει στην ιστορία ως Βασιλιάς George VII. 

 

Δείτε επίσης την gallery:12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.