CELEBRITIES

Πόσα χρήματα βγάζει το λεπτό ο George Clooney


The Jennettes

31 Αυγούστου 2018

abaca_606249_002.jpg

Είναι γοητευτικός και έχει για σύζυγο την εντυπωσιακή Amal, αλλά τώρα ο George Clooney βγάζει περισσότερα χρήματα από ποτέ. Κι όλα αυτά χάρη στη τεκίλα. Συγκεκριμένα, ο Clooney βγάζει 27,283 δολάρια την ώρα, οπότε βγάζει νόημα το ότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς για τη φετινή χρονιά. 

Ο ηθοποιός έβγαλε 239 εκ. δολάρια από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018, όπως αναφέρει το Business Insider. Η αύξηση των εσόδων του οφείλεται κατά πολύ στις πωλήσεις της τεκίλας Casamigos, την εταιρεία που ίδρυσε μαζί με δύο φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Cindy Crawford, Rande Gerber, το 2013.

Ο Clooney και οι συν-ιδρυτές της εταιρείας υπολογίζεται πως θα βγάλουν ακόμα 300 εκ. δολάρια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, αν οι καταναλωτές συνεχίσουν να πίνουν Casamigos.

 

Δείτε ακόμη: To πολυτελές διαμέρισμα του George και της Amal Clooney

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.