CELEBRITIES

Τι έκανε η Kate Middleton για να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον πρίγκιπα William


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_600479_014_1_1.jpg

To 2007, η αγάπη πέθανε για λίγο όταν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton χώρισαν για κάποιο καιρό μέσα στη χρονιά. Ο χωρισμός δεν κράτησε πολύ, ευτυχώς - ο Will και η Kate χώρισαν τον Μάρτιο του 2007 και έγιναν ξανά ζευγάρι τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, σύμφωνα με την Express. 

Χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αρραβώνα τους, ο Will και η Kate ρωτήθηκαν για τον χωρισμό, γιατί προφανώς ο κόσμος χρειαζόταν απαντήσεις. Ο Will εξήγησε τον χρόνο πως πέρασαν μακριά ως μία ανάγκη να μεγαλώσουν ξεχωριστά σαν άνθρωποι: "Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι," εξήγησε. "Ήταν στο πανεπιστήμιο, και οι δύο μας βρίσκαμε τους εαυτούς μας και το να είμασε διαφορετικοί χαρακτήτες, είχε να κάνει με το ότι προσπαθούσαμε να βρούμε τον τρόπο μας και μεγαλώναμε και έτσι ήταν απλά λίγος χώρος μακριά και έγινε για καλό".

Διαβάστε ακόμα: Το έξυπνο κόλπο της Kate Middleton για να μην γλιστρούν τα παπούτσια της

Συγχρόνως, η Kate, ήταν πολύ ειλικρινής για τον χωρισμό, αγού εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε ιδιαίτερα να -πάρουν χρόνο μακριά, πριν συμφωνήσει πως τελικά έγινε για καλό. "Νομίζω πως εκείνη την περίοδο δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτό, αλλά με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο," είχε πει. "Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως να μην είχες συνειδητοποιήσει ή νομίζω πως μία σχέση μπορεί να σε απορροφήσει εντελώς όταν είσαι νεότερος και πραγματικά άξιζε αυτός ο χρόνος με τον εαυτό μου αν και δεν ένιωθα έτσι τότε. Κοιτώντας πίσω".

Οπότε τι έκανε η Kate εκείνη την περίοδο που πέρασαν μακριά; Σύμφωνα με την Express, έκανε ένα ταξίδι στο Δουβλίνο με τη μαμά της, Carol Middleton. Η Kate εθεάθη στην Ιρλανδία μερικές μέρες μετά τον χωρισμό της με τον William. H Kate και η Carol επισκεύθηκαν την National Gallery της Ιρλανδίας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και η Kate αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει οτιδήποτε όταν την πλησίαζαν δημοσιογράφοι.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια η πριγκίπισσα Diana στη Σουηδία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.