CELEBRITIES

H Lily Aldridge περπάτησε έγκυος στην πασαρέλα


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_642976_012_1.jpg

Η έγκυος Lily Aldridge ανέβηκε στην πασαρέλα του Brandon Maxwell με την φουσκωμένη της κοιλιά να αναδεικνύεται μέσα από μία κόκκινη τουαλέτα. Το supermodel φόρεσε γόβες στιλέτο και έδειξε να μην πτοείται καθόλου από την εγκυμοσύνη της. "Είμαι τόσο περήφανη που περπατάω στην πασαρέλα του @brandonmaxwell 5 μηνών έγκυος!" έγραψε η Aldridge στο Instagram. 

"Έχω περπατήσει σε αρκετές πασαρέλες στη ζωή μου κι αυτή είναι μία στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα με πολλά συναισθήματα. Σ' ευχαριστώ Brandon που αφήνεις τη λάμψη μου & που είσαι ένας πραγματικός gentleman, σε αγαπώ για πάντα! Ήταν τόσο διασκεδαστικό να είμαι στα backstage με τα κορίτσια, όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι και χάιδευαν την κοιλιά μου γιορτάζοντας αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί μου. Τίποτα λιγότερο από Ενδυνάμωση στo Brandon Maxwell".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Την Aldridge συνόδευσαν κι άλλα γνωστά πρόσωπα του modelling στη πασαρέλα, όπως Taylor Hill, Gigi Hadid, Bella Hadid, Joan Smalls και Stella Maxwell. Στο ίδιο show περπάτησαν και τα νέα μοντέλα που θα πάρουν μέρος στο φετινό fashion show της Victoria's Secret: Yasmin Wijnaldum, Isilda Moreira, Cindy Bruna, and Grace Elizabeth.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Updates of Fashion (@infashion_updates) on

Δείτε ακόμη: H έγκυος Kate Middleton εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA με μία υπέροχη τουαλέτα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.