CELEBRITIES

Ωραίοι ως Brosnan: Πατέρας και γιος ποζάρουν πιο γοητευτικοί από ποτέ


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

20180711_zaa_i33_056.jpg

Ο Ralph Lauren έκλεισε 50 ολόκληρα χρόνια στον κόσμο της μόδας, κάνοντας μία επίδειξη από την οποία δεν έλειψε σχεδόν κανένας διάσημος. Ανάμεσά τους, και ο Pierce Brosnan.

 Στην πασαρέλα εμφανίστηκε και ο γιος του, Paris, που, στα 17 του έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που περιλαμβάνει τους Dolce&Gabbana. Ο περήφανος μπαμπάς δεν έλειψε από το πλευρό του, κάνοντάς του έκπληξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

«Τι νύχτα κι αυτή… Πήγα στη Νέα Υόρκη για να δω το γιο μου, Paris, να περπατά στην πασαρέλα για τα 50α γενέθλια του οίκου Ralph Lauren… Ο Paris δεν είχε ιδέα ότι ήμουν στο κοινό, εκείνος και τα υπόλοιπα μοντέλα ήταν πανέμορφα… Συγχαρητήρια σε όλους… Μία μαγική βραδιά για να γιορτάσομε ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της Αμερικής, έναν άνθρωπο με όραμα, που εργάζεται σκληρά, έναν άνδρα που κάνει την Αμερική καλύτερη», έγραψε στο Instagram, στη φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην James Bond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Πατέρας και γιος είναι γοητευτικοί, χωρίς αμφιβολία.

 

Διαβάστε επίσης: Ο γιος του Pierce Brosnan έχει κατακτήσει το χώρο της μόδας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.