CELEBRITIES

Το στιλιστικό trick της βασίλισσας Ελισάβετ μόλις έγινε trend στο New York Fashion Week


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_550720_037_1.jpg

Τα τελευταία δύο χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έχει πάρει τον τίτλο του fashion icon και τον έχει διατηρήσει. Πολλά από τα στιλιστικά tricks που προτιμά - όπως το μονόχρωμο ντύσιμο, τα μαντήλια στα μαλλιά και τα neon χρώματα - όλα έχουν υπάρξει πρόσφατα trends στις πασαρέλες, ενώ μάλιστα, είχε καθίσει και στο front row στο πρώτο της fashion show την περασμένη άνοιξη. Τώρα, το στιλιστικό κόλπο της βασίλισσας για τις βροχερές μέρες φαίνεται πως έγινε trend στο New York Fashion Week, με την αλλαγή του καιρού από καλοκαίρι σε φθινόπωρο. 

Όπως οι fashion editors δεν αφήνουν τη βροχή να τις κρατήσει μακριά από το front row, έτσι και η βασίλισσα δεν την αφήνει να μπει εμπόδιο στις βασιλικές της υποχρεώσεις. Τις τελευταίες δεκαετίες, κάθε φορά που έχει εμφανιστεί στη βροχή, κρατά πάντα την ομπρέλα σήμα-κατατεθέν της: την διάφανη Birdcage της εταιρείας Fulton. Σύμφωνα με τη Σκωτσέζικη εταιρεία, η βασίλισσα προτιμά το διάφανο μοντέλο γιατί αφήνει τον λαό της να την βλέπει καθαρά κάθε στιγμή, ακόμα κι αν ο καιρός είναι κακός.

Ωστόσο, η βασίλισσα προσθέτει τη δική της πινελιά στις επιλογές της: το τελείωμα κάθε ομπρέλας είναι φιταγμένο έτσι ώστε να ταιριάζει με τα outfits της. "Ο επίσημος ενδυματολόγος της βασίλισσας μας στέλνει ένα χρωματικό δείγμα από το outfit που πρόκειται να φορέσει πριν από μία επίσημη εμφάνιση και εμείς δημιουργούμε μία ομπρέλα για να ταιριάζει," ισχυρίζεται η εταιρεία.

Και ξέρετε ποιος θα έκανε τα πάντα για το τέλειο outfit; Οι street style stars και οι fashion lovers. Όπως αναφέρει το The Cut, οι διάφανες, στρογγυλές ομπρέλες, εμφανίζονται τόσο συχνά στο New York Fashion Week αυτή τη στιγμή, όσο και η ίδια η βροχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marland (ph: @coreytenold for @voguemagazine). #rodarte

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.