CELEBRITIES

Η Victoria Beckham φωτογραφίζεται μέσα σε μία σακούλα - και είναι iconic


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_643501_008_1.jpg

Με το London Fashion Week να πλησιάζει, περιμένουμε με ανυπομονησία μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα για την Άνοιξη 2019: το ντεμπούτο του Riccardo Tisci για τη Burberry μετά από 17 χρόνια που τα ηνία του οίκου βρίσκονταν στα χέρια του Christopher Bailey, την πρώτη εβδομάδα μόδας που δεν θα περιλαμβάνει αληθινές γούνες, το πρώτο fashion show της Alexa Chung και φυσικά, την επιστροφή της Victoria Beckham. Το brand της σχεδιάστριας επιστρέφει στο Λονδίνο για την 10η επέτειό του, μετά από μία δεκαετία στη Νέα Υόρκη και το show πρόκειται να είναι το highlight του Fashion Week. Η νέα collection της Beckham θα είναι διαθέσιμη προς πώληση για επιλεγμένους πελάτες κατευθείαν από την πασαρέλα. Σήμερα, ωστόσο, η Beckham ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός κομματιού που θα μπορεί να αγοράσει κάποιος για μία σχετικά (πολύ σχετικά) λογική τιμή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Το 2008, όταν ακόμη η Beckham δεν είχε καθιερώσει ακόμα το status της ως σχεδιάστρια στη βιομηχανία, συνεργάστηκε με τον θρυλικό φωτογράφο Juergen Teller και τον σχεδιαστή Marc Jacobs. Σε μία φωτογραφία που είχε σκοπό τον αυτοσαρκασμό σε σχέση με την περσόνα της Beckham και το ότι δε χαμογελάει σε δημόσιες εμφανίσεις, η σχεδιάστρια ποζάρει με τα πόδια της να βγαίνουν μέσα από μία τεράστια σακούλα Marc Jacobs.

Δέκα χρόνια μετά, αναδημιουργεί την καμπάνια για το δικό της brand, σηματοδοτώντας την επέτειο του οίκου και το ταξίδι της ως σχεδιάστρια. Φορώντας ένα ζευγάρι νέες γόβες Victoria Beckham, οι φωτογραφίες είναι το ίδιο διασκεδαστικές όπως και οι πρώτες. Ανεβάζοντά τη στο Instagram, η Victoria έγραψε:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"Αυτή η σεζόν σηματοδοτεί την 10η επέτειο του brand μου! Όταν ο Marc Jacobs με έβαλε να βγαίνω μέσα από μία σακούλα πριν μία δεκαετία ήταν πραγματικά το ξεκίνημα του ταξιδιού μου στη βιομηχανία της μόδας. Οπότε τι καλύτερο από το να εικονογραφήσω την ιστορία των τελευταίων 10 χρόνων επισκεπτόμενη ξανά τη δημιουργικότητα; Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη καμπάνια μαζί σας από τον εκπληκτικό φωτογράφο Juergen Teller". Στην τρίτη φωτογραφία που ανέβασε η Beckham, ο Teller φαίνεται να βγαίνει κι εκείνος μέσα από την τεράστια σακούλα, φωτογραφίζοντας τη Beckham όσο εκείνη κρατά μία από τις τσάντες της.

"Το ότι ο Juergen εμφανίζεται σε μία από τις φωτογραφίες ήταν πολύ σημαντικό για εμένα," έγραψε η σχεδιάστρια. "Η συνεργασία μαζί του ξανά ήταν εξαιρετικά ξεχωριστή και ήθελα να είμαι σίγουρη πως θα την αποτυπώσω φωτογραφικά".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Δείτε ακόμη: Η Victoria Beckham εντυπωσιάζει ξανά με τις στιλιστικές της επιλογές

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.