CELEBRITIES

H βασίλισσα Letizia αφήνει τα παιδιά της στο σχολείο, εντελώς ατημέλητη


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_638841_017_1.jpg

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας εθεάθη την Τρίτη να αφήνει τις κόρες της, τη 12χρονη πριγκίπισσα Leonor και την 11χρονη πριγκίπισσα Sophia, στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο - όπως κάθε άλλη μαμά. Ο σύζυγός της, βασιλιάς Felipe VI οδήγησε ολόκληρη την οικογένεια στο σχολείο Santa Maria de los Rosales, όπου μαθήτευσε και ο ίδιος, σύμφωνα με το Hello!. Η οικογένεια ήταν χαμογελαστή και η βασίλισσα χαιρέτισε το κοινό μέσα από το παράθυρο του αμαξιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal World Thailand ?? (@royalworldthailand) on

Οι περήφανοι γονείς φωτογραφήθηκαν να περπατούν με τις κόρες τους, που ήταν ντυμένες με σκούρες μπλε στολές και ψηλές κάλτσες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Letizia Style (@queenletiziastyle) on

Η βασίλισσα είχε ένα πολύ χαλαρό look, με ελάχιστο make up, ενώ φόρεσε ένα λευκό t-shirt, λευκό πανελόνι, ένα cargo jacket και αθλητικά παπούτσια. Ο βασιλιάς Felipe εμφανίστηκε με το συνηθισμένο του σοφιστικέ στιλ, φορώντας ένα καρό σκούρο μπλε σακάκι και ροζ γραβάτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vanidadesusa on

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump και η βασίλισσα Letizia έκαναν μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον Λευκό Οίκο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.