CELEBRITIES

H Zoë Kravitz φωτογραφίζεται αρετουσάριστη δίπλα σε λύκους


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_591178_062_1.jpg

Η Zoë Kravitz απ' ότι φαίνεται μεγάλωσε με τους λύκους. "Η μαμά μου τους λατρεύει," είπε στη Reese Witherspoon που της πήρε συνέντευξη, για τη μητέρα της, Lisa Bonet. "Όταν ήμουν μικρή, είχαμε ένα μισό-λύκο, μισό-χάσκι και ένα malamute. Μεγάλωσα με αυτά τα μεγάλα σκυλιά και ήταν φίλοι μου. Οπότε δεν ήταν εντελώς ξένο για εμένα, που είναι αστείο. Τώρα η μαμά μου έχει δύο σκυλιά λύκους. Είναι κανονικοί λύκοι, μένουν σε ένα μεγάλο χώρο στο σπίτι και έχει μία εξαιρετική σύνδεση μαζί τους".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Χάρη στη παιδική της ηλικία, φαίνεται πως η star ένιωθε σαν στο σπίτι της όταν φωτογραφήθηκε για τον εξώφυλλο Οκτωβρίου του Harper's Bazaar. Για να συμπληρώσει την φυσική αισθητική της φωτογράφησης, η ηθοποιός πόζαρε εντελώς αρετουσάριστη, "κάτι που θα ήταν πολύ πιο φοβιστικό για μερικές stars από το να αντιμετωπίσουν μία αγέλη λύκων", όπως ανέφερε η Witherspoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashion / Style (@fashion_reverie) on

Η Kravitz μίλησε επίσης για τη μάχη της για ισότιμη εκπροσώπηση στον κινηματογράφο. "Δεν προσπαθώ απαραίτητα να κατηγορήσω κάποιον. Απλά θέλω να κάνω αυτούς τους συγγραφείς, οι πιο πολλοί εκ των οποίων είναι πιθανόν λευκοί, να μάθουν για τα πράγματα που με επηρεάζουν και επηρεάζουν κι άλλους. Προσπαθώ να μιλάω ανοιχτά και να αλλάξω τα πράγματα έτσι ώστε το Hollywood να γίνει πιο ευσυνείδητο," είπε. "Αλλά χάρη στις προσπάθειες πολλών, τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

"Ως μαύρη γυναίκα με braids και με τατουάζ δεν θα έπρεπε να μπορώ να παίζω μόνο τη χίπισσα - θα έπρεπε να μπορώ να παίξω μία δικηγόρο ή μία γιατρί ή μία κωμικό ή οτιδήποτε. Gay, straight, όλα. Θα πρέπει να αρχίσουμε να ανοίγουμε το μυαλό μας για το πώς μοιάζει ένας άνθρωπος το 2018".

Δείτε ακόμη: H νέα αρετουσάριστη insta photo της Cindy Crawford με μπικίνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.