CELEBRITIES

Η Kirsten Dunst είχε μία πολύ άτυχη στιγμή στα Emmys και τη χειρίστηκε καλύτερα απ'τον καθένα


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2018

20170226_rua_o05_363.jpg

Η Kirsten Dunst έδωσε τέλος στο διάλειμμα που έκανε μετά τον ερχομό του μωρού της, και επέστρεψε  δυναμικά στο προσκήνιο. Εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην απονομή των Emmy Awards και ήταν εκθαμβωτική. Στο πλευρό της, βρισκόταν όπως πάντα ο σύντροφος και συνάδελφός της, Jesse Plemons.

Η βραδιά τους κυλούσε ήρεμα, μέχρι που αντιμετώπισαν μία μικρή δυσκολία. Η ροή της εκδήλωσης προχωρούσε σύμφωνα με το πρόγραμμα, και εκείνοι δεν είχαν καταφέρει ακόμα να βρουν τις θέσεις τους στο Microsoft Theater. Δεν πτοήθηκαν, όμως, και έκαναν αυτό που κάναμε όλοι στο αμφιθέατρο της σχολής, όταν όλα τα έδρανα ήταν κατειλημμένα: Κάθισαν στα σκαλάκια του διαδρόμου.

«Δεν βρίσκαμε τις θέσεις μας», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst) on

Βλέπουμε το ζευγάρι να κάθεται ήσυχο, ενώ η Alex Borstein κατευθυνόταν προς τη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Αυτό που συνέβη ήταν πολύ σπάνιο, καθώς δεν είναι πολλοί εκείνοι που θα κάθονταν στο πάτωμα, ώστε να μην κλέψουν τη στιγμή μίας συναδέλφου τους, ψάχνοντας τις θέσεις τους.

 

Gallery: Δείτε επίσης τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kirsten Dunst

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.