CELEBRITIES

Ο πρίκιπας Harry αποκάλυψε με ποιον τρόπο τον αγχώνει η Βασίλισσα


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2018

20180717_zaa_m160_032.jpg

Για τους περισσότερους από εμάς, μία επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς είναι συνώνυμη με το τεράστιες ποσότητες φαγητού, πολλές αγκαλιές και ένα μικρό χαρτζιλίκι. Για τον πρίγκιπα Harry, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική.

Η δική του γιαγιά είναι Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, και μόνο συνηθισμένη δεν μπορούμε να την αποκαλέσουμε. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα πανικοβάλλεται, τις φορές που τη συναντάει τυχαία στους διαδρόμους του Παλατιού.

Πρόσφατα μίλησε με μερικούς τουριστικούς υπαλλήλους από την Καραϊβική που μένουν εκεί για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ και, με το γνωστό του χιούμορ, είπε: «Εσείς έχετε περάσει πολύ περισσότερο χρόνο στο Παλάτι του Buckingham από εμένα – και είστε εδώ για δύο εβδομάδες μόνο. Έχετε «πέσει» πάνω στη Βασίλισσα ή όχι ακόμα; Αν το κάνετε, μην πανικοβληθείτε. Ξέρω πως θα το πάθετε. Όλοι το παθαίνουμε!»

Το παραπάνω ντοκιμαντέρ, με τίτλο Queen of The World, θα περιστρέφεται γύρω από τη Βασίλισσα και, εκτός από τη συγκεκριμένη δήλωση του Harry, θα περιλαμβάνει την πρώτη επίσημη συνέντευξη της Meghan Markle ως royal.

 

Δείτε επίσης την gallery: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.