CELEBRITIES

Γιατί χώρισαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πριν παντρευτούν;


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_600479_007_1.jpg

Δύσκολα φαντάζεται κανείς την εποχή πριν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton να γίνουν δούκας και δούκισσα του Cambridge. Αλλά πριν τον γάμο τους, οι δύο τους έκαναν ένα διάλειμμα απ' τη σχέση τους. Προφανώς, αργότερα συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούσαν να είναι ο ένας μακριά από τον άλλον, αλλά τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους;

Στο βιβλίο του, William and Kate: A Royal Love Story, ο Christopher Andersen αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας William χώρισε την Kate Middleton από το τηλέφωνο, όσο εκείνη βρισκόταν στη δουλειά. Ο Andersen γράφει πως επειδή ο William ήταν με την Kate καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών του, είχε αμφιβολίες για τη σχέση τους. Σύμφωνα με ένα κομμάτι του βιβλίου που δημοσιεύθηκε στο Today, o Andersen γράφει πως η Kate ζήτησε να φύγει από τη δουλειά για να ακούσει τους λόγους του William, οι οποίοι ήταν: "Δεν μπορώ... Απλά δεν θα δουλέψει. Δεν είναι δίκαιο για εσένα". Κάπου το έχουμε ξανακούσει αυτό.

Πριν τον χωρισμό τους, το υπήρχαν έντονες φήμες περί αρραβώνα και επομένως, εξαιρετική πίεση από τα media, πράγμα που αποτέλεσε έναν απ' τους λόγους του χωρισμού του ζευγαριού. Η Kate δεν ήταν χαρούμενη με τον χωρισμό, όπως ανέφερε και στη συνέντευξη του αρραβώνα τους, ωστόσο, "πραγματικά αξιοποίησα αυτόν τον χρόνο για τον εαυτό μου παρ' ότι δεν το καταλάβαινα τότε".

Αλλά ο William χρειαζόταν χώρο εκτός σχέσης πριν μπορέσει να δεσμευτεί απόλυτα. Μετά τον χωρισμό, η Kate έφυγε από τη χώρα, σύμφωνα με τη δημοσιεύματα, και ταξίδεψε στην Ιρλανδία με τη μαμά της. Όπως αναφέρει το E!News, η Kate πήγε επίσης στην Ibiza με τον αδερφό της.

Ο William επίσης έκανε ένα "κρυφό ταξίδι στην Ελλάδα" με έναν από τους πιο κοντινούς του φίλους (που τώρα είναι νονός του πρίγκιπα Louis).

Βέβαια, μετά από λίγο καιρό, οι δύο τους συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούν να μην είναι μαζί και έχοντας κρατήσει επαφή καθ' όλη τη διάρκεια του χωρισμού, αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί. Και τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε καν την βασιλική οικογένεια χωρίς την Kate και τον William.

 

Δείτε ακόμη:  H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.