CELEBRITIES

Ο πρώτος ομόφυλος royal γάμος στην ιστορία έγινε πραγματικότητα


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_451415_010.jpg

Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ Β', Λόρδος Ivar Mountbatten έγραψε ιστορία μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, ως ο πρώτος royal που πραγματοποίησε ομόφυλο γάμο με τον πλέον σύζυγό του, James Coyle. Το ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Devon μαζί με οικογένεια και φίλους, όπως αναφέρει το Cosmopolitan UK. Δεν είναι ξεκάθαρο το αν παρευρέθηκαν δημοφιλείς royals όπως Kate Middleton, πρίγκιπας William, πρίγκιπας Charles ή η ίδια η βασίλισσα. Παρ' ότι ο γάμος του Λόρδου Ivar με τον James πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνος ανέβασε λεπτομέρειες από την τελετή στο Instagram του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivar (@ivar_mountbatten) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivar (@ivar_mountbatten) on

"Ε λοιπόν το κάναμε επιτέλους!" έγραψε στη λεζάντα. "Ήταν μία υπέροχη μέρα παρά τον κακό Βρετανικό καιρό." Οι φωτογραφίες δείχνουν τους γαμπρούς να φορούν βελούδινα σακάκια για την περίσταση, με τον James να φορά ένα σκούρο μπλε και τον Λόρδο Ivar ένα σμαραγδί.

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!

 

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.