CELEBRITIES

H Meghan Markle σπάει το πρωτόκολλο στη πρώτη της solo εμφάνιση


27 Σεπτεμβρίου 2018

20180925_zaa_ap2_145.jpg

Η Τρίτη ήταν μία μεγάλη μέρα για τη Meghan Markle - επισκεύθηκε το London Royal Academy για την πρώτη της solo εμφάνιση ως δούκισσα του Sussex. Ως συνήθως, η δούκισσα έδειχνε υπέροχη και πολύ κομψή, διαλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα Givenchy και γόβες Aquazzura. Ακόμα και για κάποια τόσο άνετη όσο η Meghan Markle, δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε το άγχος που θα ένιωθε όταν έφτασε στην έκθεση Oceania, χωρίς τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να έχει ως υποστήριξη.

Με αυτό κατά νου, είναι κατανοητό το ότι η δούκισσα, όταν έφτασε, ενδεχομένως να έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο καταλάθος με μία μικρή αλλά ανεξάρτητη κίνηση. Η Meghan έκανε την κίνηση να κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου της, όταν βγήκε.

Μπορεί να μην μοιάζει και τόσο σημαντικό, αλλά σύμφωνα με το Twitter της βασιλικής οικογένειας, σίγουρα είναι. Είναι σχεδόν ανήκουστο για μία royal εν ώρα εργασίας να κλείσει η ίδια την πόρτα της. Αλλά η Meghan βγήκε από το αμάξι και έσπρωξε την πόρτα πίσω της όσο χαιρετούσε τον οικοδεσπότη της, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορεί η συγκεκριμένη κίνηση να αποτέλεσε έκπληξη για το κοινό, αλλά σίγουρα η Meghan είναι μία δυνατή και ανερξάρτητη δούκισσα. 

 

Δείτε ακόμη: H Meghan Markle φοράει κοστούμι για την πρώτη της επίσημη βραδινή εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.