Η ηθοποιός Busy Phillips αποκάλυψε πως έχει πέσει και εκείνη θύμα βιασμού

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018
abaca_636829_005.jpg

Την γνωρίσαμε μέσα από τη πολύ επιτυχημένη σειρά Dawson’s Creek και από τότε μέχρι σήμερα η καριέρα της έχει μία σταθερή πορεία στο Hollywood. Ο λόγος για την 39χρονη σήμερα ηθοποιό Busy Phillips, η οποία μόλις έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«#tbt. Αυτή είμαι εγώ, όταν ήμουν 14 ετών. Στην ηλικία που με βίασαν. Μου πήρε 25 χρόνια για να πω αυτή τη λέξη. Το έγραψα και στο βιβλίο μου. Επιτέλους το είπα στους γονείς μου και την αδερφή μου πριν 4 μήνες. Σήμερα είναι η μέρα που δεν πρέπει να σιωπούμε άλλο. Όλοι μας. Φοβάμαι που το δημοσιεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει αυτή τη στιγμή η Dr. Ford!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt This is me at 14. The age I was raped. It's taken me 25 years to say those words. I wrote about it in my book. I finally told my parents and sister about it 4 months ago. Today is the day we are silent no more. All of us. I'm scared to post this. I can't imagine what Dr. Ford is feeling right now.

A post shared by Busy Philipps (@busyphilipps) on

Αφορμή για αυτή την δύσκολη εξομολόγηση στάθηκε η υπόθεση της Dr. Christine Blasey Ford, η οποία κατηγορεί τον Brett Kavanaugh, υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά πριν από 36 χρόνια. Την ώρα που η Ford έδινε την κατάθεσή της στη Γερουσία, η Busy κάλεσε όλες τις γυναίκες να μην σιωπούν άλλο για αυτά τα θέματα.

Η Busy πρόσθεσε πως αναλύει περισσότερο το θέμα στο βιβλίο της «Αυτό πρόκειται να πονέσει λίγο», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα.