CELEBRITIES

Ο λόγος που η Βασίλισσα έχει ένα ψεύτικο χέρι


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2018

20171024_zap_t138_020.jpg

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είναι ειδική στο βασιλικό χαιρετισμό, αφού τον χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες. Όταν, όμως, κουράζεται, δεν έχει την πολυτέλεια να σταματήσει. Τι μπορεί να κάνει σε αυτή την περίπτωση; Να χρησιμοποιήσει το ψεύτικο χέρι της, φυσικά!

Σύμφωνα με το περιοδικό People  UK, η κόρη της Βασίλισσας, πριγκίπισσα Anne, αποκάλυψε στον συγγραφέα Robert Hardman ότι μία ομάδα Αυστραλών φοιτητών προετοίμασε ένα ψεύτικο χέρι που χαιρετάει αυτόματα, και το προσέφερε ως δώρο στη μονάρχη.

«Της έδωσαν ένα γάντι τοποθετημένο σε ξύλινη λαβή, ώστε να κουνάς την άκρη και το χέρι να κουνιέται πέρα-δώθε. Πιστεύω ότι ήταν άκομψο, αλλά η Μεγαλειότητά της το λάτρεψε», δήλωσε η Anne.

Δεν γνωρίζουμε εάν η Βασίλισσα έχει χρησιμοποιήσει το υπέροχο αυτό δώρο, αλλά εάν το κάνει, μάλλον θα το προσέξουμε. Όπως είπε η ειδικός, Victoria Arbiter, ο τρόπος που κουνά το χέρι της είναι πολύ ιδιαίτερος. «Το χέρι είναι κάθετο, ενώ ο καρπός κουνιέται ανεπαίσθητα, μία υπέρκομψη κίνηση που εντυπωσιάζει χωρίς να υπερβάλλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε επίσης την gallery: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.