CELEBRITIES

Εσείς θα αναγνωρίζατε την 54χρονη Elle Macpherson χωρίς καθόλου μακιγιάζ;


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2018

20111124_zaf_ct2_017.jpg

Η Elle Macpherson είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χρυσής εποχής του modeling στα 90s. Μαζί με την Kate Moss, την Linda Evangelista, την Cindy Crowford και τις υπόλοιπες γυναίκες που μεσουρανούσαν τότε, η Elle είχε βρεθεί στα εξώφυλλα μερικών από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και catwalks. Ήταν εκείνη μάλιστα που είχε πάρει από το κοινό τον τίτλο «το κορμί» και φυσικά όχι άδικα, αφού είναι πολύ ψηλή και έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Christiano Ronaldo για βιασμό καταρρέει κάθε φορά που τον βλέπει

Στα 54 πλέον, το πρώην supermodel συνεχίζει να είναι άκρως εντυπωσιακό, αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχει χάσει ελαφρώς τη λάμψη του. Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, τα χρόνια που έχουν περάσει φαίνονται στο πρόσωπο της Elle, ειδικά όταν δεν είναι βαμμένη.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι μία πανέμορφη γυναίκα και χαιρόμαστε που τολμάει να προβάλει τον εαυτό της χωρίς «φίλτρα» στο internet.

Η ηθοποιός Busy Phillips αποκάλυψε πως έχει πέσει και εκείνη θύμα βιασμού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.