CELEBRITIES

Σε κλινική με νευρικό κλονισμό η Selena Gomez


11 Οκτωβρίου 2018

20161118_zaa_d20_571_1.jpg

H Σελένα Γκόμεζ νοσηλεύτηκε δύο φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τη δεύτερη φορά φαίνεται πως υπέστη κάποιου είδους νευρικό κλονισμό και αναγκάστηκε να καταφύγει σε ειδικούς.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία, όπως μεταδίδει το TMZ. H δημοφιλής ποπ τραγουδίστρια και ηθοποιός την πρώτη φορά πήγε προληπτικά σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, καθώς ανησυχούσε για το χαμηλό επίπεδο των λευκών αιμοσφαιρίων της – πριν από λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. 

Τελικά πήρε εξιτήριο μετά από λίγες ημέρες, όμως αναγκάστηκε να επιστρέψει, καθώς το πρόβλημα επανήλθε. Τη δεύτερη φορά ήθελε να φύγει αμέσως, όμως οι γιατροί τής είπαν πως δεν μπορούσε. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να βγάλει τον ορό. Η τραγουδίστρια υπέστη «νευρικό κλονισμό» όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.