CELEBRITIES

Το ζευγάρι που συγκίνησε την J.K. Rowling


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2018

20160730_zaf_l94_093_1.jpg

Υπάρχουν πράγματα που αντέχουν πολύ στο χρόνο. Ένα από αυτά είναι η πραγματική αγάπη, κι άλλο ένα είναι η αγάπη για το Harry Potter.

Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να τα συνδυάσει και τα δύο, με αυτήν την κίνηση που συγκίνησε τη συγγραφέα του Harry Potter. "Kάποια πράγματα σε αγγίζουν συναισθηματικά εκεί που το περιμένεις λιγότερο. Και αυτό το έκανε για εμένα. Από μια ελαφρώς ευσυγκίνητη συγγραφέα, να είστε χαρούμενοι #always", έγραψε η Rowling, αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία του ζευγαριού με τα ταιριαστά tattoo.

Tα tattoo "always" είναι αναφορές στην πολυαγαπημένη φράση της ταινίας για την αγάπη του καθηγητή Snape προς την Lily Potter. To σύμβολο με το "Α" είναι το σύμβoλο των κλήρων του θανάτου που αναπαριστά το κυνήγι της ήττας του θανάτου. Το συγκεκριμένο ζευγάρι το πήγε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας και χρώμα στο σύμβολο, αναλόγως με τους οίκους στους οποίους ο καθένας τους θα ανήκε στο σύμπαν του Harry Potter (Slytherin και Hufflepuff, δηλαδή).

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο πρίγκιπας William έχει το σημάδι του Harry Potter στο μέτωπο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.