CELEBRITIES

Γιατί ο πρίγκιπας Harry φοράει χαλασμένα παπούτσια;


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2018

20181012_zaa_ap2_434.jpg

Απ' ότι φαίνεται, ο πρίγκιπας Harry για δεύτερη φορά φέτος, εμφανίστηκε φορώντας ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν βρίσκονται και στη καλύτερη κατάσταση - και έχει προκαλέσει μεγάλη απορία σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο γάμο της ξαδέρφης του Eugenie με τον Jack Brooksbank, o Harry φωτογραφήθηκε να φοράει ένα ζευγάρι χαλασμένα παπούτσια. Συγκεκριμένα, το αριστερό παπούτσι ήταν αυτό που βρισκόταν στη χειρότερη κατάσταση, αφού περιλάμβανε μία μεγάλη τρύπα στη σόλα. Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Δεν υπάρχει ένας βασιλικός τσαγκάρης σε ολόκληρο παλάτι;

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Harry φοράει το συγκεκριμένο ζευγάρι brogues - με την τρύπα στη σόλα - και ενώ όλοι μιλούν για το τι φόρεσε η Meghan και η Eugenie, εμείς δεν μπορούμε παρά να μην κοιτάμε τα παπούτσια του Harry,

Ίσως να ήταν από λάθος, ίσως να μην το έχει δει, ίσως να είναι κάποιου είδους royal επανάσταση. Το σίγουρο είναι πως ο Harry λογικά θα προσέξει περισσότερο την επόμενη φορά.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.