CELEBRITIES

Γιατί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν θα έχουν τη κηδεμονία του παιδιού τους


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2018

20171225_mda_ap2_243.jpg

Το να εφαρμόζεται συνεχώς το περίπλοκο πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, θα είναι πάντα δύσκολο. Όπως έχει μάθει η Meghan Markle από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry, υπάρχουν κανόνες και προσδοκίες για όλες τις πτυχές της ζωής. Αλλά αν νομίζατε πως το σταύρωμα των ποδιών και οι στιλιστικές επιλογές ήταν αρκετά περίπλοκα, το πώς δουλεύουν τα πράγματα όταν κάποιος κάνει παιδιά είναι ακόμα περισσότερο - ειδικά τώρα που η Meghan και ο Harry περιμένουν το πρώτο τους παιδί την επόμενη άνοιξη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η βασιλική οικογένεια λειτουργεί με μία περίεργη συμφωνία κηδεμονίας όταν τα ζευγάρια της κάνουν παιδιά, που δηλώνει πως, στην πραγματικότητα, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' έχει την νόμιμη κηδεμονία όλων των νεαρών royals. Η royal expert Marlene Koenig εξήγησε πως: "H μονάρχης έχει νόμιμη κηδεμονία των ανήλικων εγγονών".

Έχετε μπερδευτεί; Είναι ένας απαρχαιωμένος κανόνας, όπως συνέχισε να εξηγεί η Koenig: "Αυτό φτάνει μέχρι τον βασιλιά Γεώργιο Α' [που κυβέρνησε στις αρχές του 1700] και ο νόμος δεν έχει αλλάξει από τότε. Το έκανε επειδή είχε μία πολύ κακή σχέση με τον γιο του, μέλλοντα βασιλιά Γεώργιο Β', έτσι όταν πέρασε ο νόμος, σήμαινε πως ο βασιλιάς ήταν ο κηδεμόνας των εγγονών του.

Ο βασιλικός νόμος κηδεμονίας μπορεί να είναι 300 χρονών αλλά, επίσημα, ισχύει ακόμη. Αυτό σημαίνει πως πρακτικά, η βασίλισσα έχει τη κηδεμονία των τριών παιδιών του William και της Kate, παρ' όλα αυτά, δεν πρόκειται να επέμβει στο πώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Ωστόσο, έχει τον τελικό λόγο στις μεγάλες αποφάσεις, για παράδειγμα να αφήσει τα royal παιδιά να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.