CELEBRITIES

H Victoria Beckham φωτογραφίζεται για τη Vogue και αποκαλεί το brand της "πέμπτο παιδί"


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2018

20180619_zaa_nc34_089.jpg

Σαν τα τέσσερα παιδιά της να μην την κρατούν αρκετά απασχολημένη, η Victoria Beckham μεγαλώνει ακόμα ένα "πέμπτο παιδί" κι αυτό είναι το fashion brand της. "Το τι έχω καταφέρει μέσα στα τελευταία 10 χρόνια είναι πολύ περισσότερα απ' όσα είχα ονειρευτεί," είπε η σχεδιάστρια στη Vogue Australia για το τεύχος Νοεμβρίου 2018. Συμπλήρωσε, λέγοντας: "Ζω και αναπνέω αυτό το brand επτά μέρες την εβδομάδα: Δεν κάνω ποτέ switch off, δεν πάω διακοπές και δεν κλείνω ποέ το κινητό ή το email μου."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Από τότε που ίδρυσε το brand της το 2008, η Victoria επικεντρώθηκε περισσότερο στην πελάτισσά της παρά στον εαυτό της. Ένα καλό παράδειγμα είναι ένα από τα πρώτα της designs, στο οποίο έχει αναφερθεί ανεπίσημα ως το "sucky-sucky dress" για το ότι αδυνάτιζε. Κοιτώντας πίσω, η Victoria είπε πως το φόρεμα είχε επιρροές από την πίεση που λάμβανε από την δημοσιότητά της. "Όταν έβγαινα έξω σκεφτόμουν 'Πρόσεξε τι θα φας για μεσημεριανό, γιατί το φόρεμα είναι στενό και πρέπει να έχω επίπεδη κοιλιά," δήλωσε. "Εννοώ, ποιον νοιάζουν αυτά τώρα; Είμαι πολύ απασχολημένη. Είμαι μεγαλύτερα και τέτοια πράγματα δεν έχουν σημασία για μένα."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.