CELEBRITIES

Η συνάντηση του Kanye West και της Kim Kardashian με τον πρόεδρο της Uganda είναι ό,τι πιο σουρεάλ διαβάσαμε σήμερα


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2018

43913140_502864026849169_8693265865182962841_n_1.jpg

Μια τουλάχιστον ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο Kanye West και η Kim Kardashian με τον πρόεδρο της Uganda, Yoweri Museveni. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Uganda στο πλαίσιο της ηχογράφησης του νέου άλμπουμ του Kanye, o οποίος πρόσφερε ως δώρο στον πρόεδρο ένα ζευγάρι sneakers. 

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Kanye συνέχισε να χαρίζει διορατικότητα και τακτ, λέγοντας στον Museveni ότι η Uganda θα έπρεπε να είναι σαν το Jurassic Park. Ο Kanye δήλωσε ότι θα ήθελε να εμπλακεί στη δημιουργία ενός σχολείου τουρισμού και φιλοξενίας ανώτατης εκπαίδευσης στην Uganda. Ωστόσο η λήξη της συνάντησης χρειάστηκε να επισπευστεί, καθώς η Kim έπρεπε να φύγει. Όταν ο Πρόεδρος την ρώτησε γιατί, εκείνη του απάντησε ότι πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της. Πολύ φυσικά, η επόμενη ερώτηση του προέδρου ήταν ποιά είναι η δουλειά που κάνει η Kardashian, κι εκείνη πολύ ευγενικά, του απάντησε ότι έχει ένα τηλεοπτικό show με την μητέρα και τις αδερφές της, οι οποίες την περιμένουν να επιστρέψει. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Kanye είπε στον  Museveni ότι θα ήθελε επτά παιδιά με την Kardashian, η οποία δε συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό του.

Πάντως ο πρόεδρος έκανε ένα tweet μετά τη λήξη της συνάντησης, στο οποίο καλωσόρισε τους stars της ψυχαγωγίας στην Uganda, ευχαρίστησε τον Kanye για τα λευκά sneakers, και χαρακτήρησε εποικοδομητικές τις συζητήσεις που είχαν για τον τον τουρισμό και τις τέχνες.

Δείτε φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.