Ποιο θα είναι το επίθετο του παιδιού του Harry και της Meghan;

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ποιο θα είναι το επίθετο του παιδιού του Harry και της Meghan;

Σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle, ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται συνέχεια με το νέο royal μωρό, ακόμα κι αν πρόκειται να γεννηθεί την άνοιξη.

Μπορεί αυτό να μοιάζει μακριά, αλλά ήδη ξέρουμε μερικές βασικές λεπτομέρειες, όπως ποιο δεν θα είναι το επίθετό του: Cambridge. Ενδεχομένως να αναρωτιέστε γιατί θα έχει διαφορετικό επίθετο από τα ξαδέρφια του, Charlotte, George και Louis. Καλή ερώτηση. Επειδή ο Harry και η Meghan έλαβαν ως δώρο τη μέρα του γάμου τους τους τίτλους δούκας και δούκισσα του Cambridge από τη βασίλισσα, γι' αυτό και το επίθετο του μελλοντικού παιδιού τους θα είναι Sussex. Ο George, η Charlotte και ο Louis είναι παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, γι' αυτό και τα διαφορετικά επίθετα.

Οι royals δε χρειάζονται ακριβώς επίθετο, αλλά χρειάζονται ένα όταν ξεκινούν να πηγαίνουν στο σχολείο και για επίσημα έγγραφα. Έτσι κι αλλιώς, θα ήταν λίγο περίεργο να έχεις παιδί που το όνομά του είναι "Αυτού Μεγαλειότης".

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

More for you

Don't Miss