CELEBRITIES

H Ellen Pompeo δίνει ιατρικές συμβουλές και ξεσηκώνει αντιδράσεις


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2018

20070921_bap_g203_103.jpg

Η πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres για να μιλήσει για την επιστροφή της στην τηλεοπτική σειρά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Ωστόσο, ενώ η DeGeneres δημοπρατούσε ένα ραντεβου με την ηθοποιό, με σκοπό να διατεθούν τα έξοδα για την έρευνα κατά του καρκίνου του μαστού, η Pompeo αποφάσισε να βγει λιγο από το σενάριο. Η ηθοποιός προέτρεψε τις γυναίκες να κάνουν υπέρηχο ως μέτρο πρόληψης για τον καρκίνο των ωοθηκών. Ωστόσο κανένας επίσημος Οργανισμός Υγείας δεν υποστηρίζει τη χρήση υπερήχου ως τακτικό μέτρο πρόληψης για τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Ellen Pompeo ίσως είχε καλές προθέσεις, ωστόσο οι συμβουλές της δεν συμβαδίζουν με τις επίσημες οδηγίες των γιατρών, και προτρέπουν τους ανθρώπους σε αναίτιες και ακριβές εξετάσεις που δεν χρειάζονται. Αρκετοί επαγγελματίες της υγείας, μεταξύ των οποίων η γιατρός Dr. Gunter, επεσήμαναν δημοσίως το πρόβλημα. "Είναι καλό να ενημερώνουμε για ζητήματα, αλλά να λέμε στους ανθρώπους να κάνουν συγκεκριμένες εξετάσεις ενώ οι γιατροί δεν το συστήνουν; Για ποιο λόγο;"

Δείτε επίσης: Το σπίτι της Ellen DeGeneres πωλείται και κόβει την ανάσα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.