CELEBRITIES

Demi Moore: «Δεν ένιωθα ποτέ αρκετή»


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2018

20151102_zaf_f84_002.jpg

H Demi Moore βραβεύτηκε το Σάββατο ως Γυναίκα της χρονιάς, από το κέντρο απεξάρτησης γυναικών, Peggy Albrecht Friendly House.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ηθοποιός μίλησε για την δική της ιστορία βυθίσματος και απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, όταν ακόμα βρισκόταν στην αρχή της καριέρας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @demimoorebrasil on

"Κατέβηκα ένα μονοπάτι αληθινής αυτοκαταστροφής, και οποιαδήποτε επιτυχία κι αν είχα, δεν ένιωθα ποτέ αρκετή", είπε στην ομιλία της. "Δεν είχα καθόλου αυτοεκτίμηση και αυτό το μονοπάτι με έφερε σε ένα σημείο κρίσης". Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας "Δεν ήταν σαφές σε εκείνη τη φάση, ίσως ήταν κάποια θεϊκή παρέμβαση, αλλά δύο άτομα που σχεδόν δεν ήξερα με υπερασπίστηκαν και μου έδωσαν μια ευκαιρία, η οποία έμοιαζε περισσότερο με τελεσίγραφο: Αν δεν ήμουν νεκρή, έπρεπε να εμφανιστώ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood'ın Işıltıları (@hollywood.females) on

Η Moore εξήγησε ότι αυτό της έδωσε την ευκαιρία να τιάξει τη ζωή της πριν καταστραφεί εντελώς. "Η ζωή δεν είναι μια ίσια γραμμή και πιστεύω ότι ο καθένας μας εδώ μέσα έχει διαχειριστεί στιγμές στις οποίες δεν ένιωθε καλά. Ξέρω ότι όταν είχα τη δική μου τέτοια στιγμή, εξέφρασα το φόβο μου σε μια σπουδαία δασκάλα και εκείνη μου είπε «Ποτέ δε θα είσαι αρκετά καλή, αλλά μπορείς πάνα να ξέρεις την αξία της δουλειάς σου. Οπότε άσε κάτω το μέτρο». Αυτό έκανα σήμερα κι εγώ. Άφησα κάτω το μέτρο." Κλείνοντας την ομιλία της, η ηθοποιός ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη βράβευσαν για την ευκαιρία που της έδωσαν να γνωρίσει την αξία της δουλειάς της.

Δείτε επίσης: Flashback: Demi Moore-Ashton Kutcher

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.