CELEBRITIES

Ο μπαμπάς της Bella Hadid έχει τσάντα με το πρόσωπό της


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2018

20170517_zaa_d20_595_2.jpg

Ο πιο περήφανος πατέρας στη βιομηχανία της μόδας αυτή τη στιγμή, είναι ίσως ο Mohamed Hadid. O πατέρας των δύο μοντέλων δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας τσάντα Hermès στην οποία είναι ζωγραφισμένη μια τεράστια εκδοχή του ματιού της μιας κόρης του, Bella Hadid. Παρόλο που δε θα ήταν απίθανο να είχαμε να κάνουμε με μια νέα σειρά από accessories, εμπνευσμένα από το μοντέλο, οι πιθανότητες λένε ότι είναι κάποιο custom design.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Magical Eye of Bella @bellahadid acrylic on python skin treated and varnished... #hadid #hadidart

A post shared by Mohamedhadid (@mohamedhadid) on

Το "μαγικό μάτι" της Bella, είναι ζωγραφισμένο με ακρυλικό πάνω σε μια μαύρη τσάντα από δέρμα πύθωνα, και μοιάζει να ξεπροβάλλει από το κάτω αριστερά άκρο της τσάντας. Γύρω από το μάτι υπάρχουν φύλλα και λουλούδια. Ο Hadid δεν αναφέρει πουθενά ποιος είναι ο καλλιτέχνης πίσω από αυτό το έργο. Μπορεί να είναι δικό του, μπορεί να το ανέθεσε σε κάποιον καλλιτέχνη, ή μπορεί να αποτελεί έργο της Gigi, η οποία έχει αναφερθεί στην καλλιτεχνική της φλέβα. 

Δείτε επίσης: Bella Hadid Hairstyle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.