CELEBRITIES

Γιατί η Meghan Markle φοράει συνέχεια navy blue


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2018

20171201_zaa_m160_025.jpg

Αν έχετε παρακολουθήσει προσεκτικά τα outfits της Meghan Markle από τότε που έγινε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, ίσως έχετε προσέξει ένα συχνό μοτίβο.

Η Δούκισσα του Sussex τιμάει δεόντως το ναυτικό μπλε. Κι όταν λέμε δεόντως, εννοούμε ότι μόνο την τελευταία μέρα του Roayl Tour άλλαξε δύο ναυτικά μπλε σύνολα.

Τι τρέχει με αυτό; Η ειδικός στην ψυχολογία των χρωμάτων Karen Haller ίσως έχει την απάντηση. "Το μπλε είναι ένα χρώμα που συνδέεται με το μυαλό", λέει η Haller. "Οι σκουρότερες μπλε αποχρώσεις συνδέονται με τη γνώση, την εμπιστοσύνη και τη λογική. Είναι ένα χρώμα το οποίο επικοινωνεί καθήκον και υπευθυνότητα".

Ταυτοχρόνως, το μπλε είναι πιο προσιτό χρώμα από το μαύρο, όποτε ίσως έπαιξε κι αυτό ρόλο στο να το επιλέξει τόσες φορές κατά τη διάρκεια του Royal Tour. "Η επιλογή σκουρότερων χρωμάτων ίσως δείχνει ότι ήθελε να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της κατά τη διάρκεια των βασιλικών της καθηκόντων."

Δείτε τη gallery: Beauty Favorites: Meghan Markle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.