CELEBRITIES

Αυτή είναι η ταινία Disney που εγκρίνει η Keira Knightley


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2018

20181101_zaa_m160_044_1.jpg

Πιθανόν θυμάστε ότι η Keira Knightley δεν αφήνει την κόρη της να βλέπει ταινίες Disney γιατί διαφωνεί με τα μηνύματα που περνάνε.

Η ηθοποιός τα είχε βάλει τόσο με την Σταχτοπούτα που περιμένει να σωθεί από τον Πρίγκιπα, όσο και με την Άριελ, η οποία δίνει τη φωνή της για χάρη ενός άντρα. H Keira ξαναμίλησε πρόσφατα για τις ταινίες Disney και την έλλειψη φεμινιστικών μηνυμάτων τους, κατά τη διάρκεια της προώθησης της τελευταίας της ταινίας. Εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι "Ο Καρυοθραύστης και τα 4 βασίλεια" στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, είναι μια ταινία της Disney.

Μιλώντας στο κόκκινο χαλί, η 33χρονη ηθοποιός είπε: "Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε η Elsa (η πρωταγωνίστρια του Frozen) στην Ariel (από τη Μικρή Γοργόνα). Η Elsa έχει μερικές πολύ συγκεκριμένες απόψεις για το ότι η αδερφή της η Αnna φεύγει με έναν άντρα με τον οποίο μόλις γνωρίστηκε, λέγοντας ότι θα τον παντρευτεί".

Η Keira εξηγεί ότι τόσο η Elsa, όσο και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του Frozen δεν είναι καθόλου εντάξει με τις επιλογές της Anna. "Tι θα έλεγε η Elsa στην Ariel που δίνει τη φωνή της για έναν άντρα που έχει δει μόλις μια φορά να χορεύει σε ένα πλοίο και να πνίγεται; Είμαι 100% υπέρ της Ariel που τον σώζει, αλλά τι θα έκανε η Elsa με αυτό; Νομίζω ότι θα της έλεγε 'Μωρό μου, γνώρισέ τον λίγο καλύτερα, μην εγκαταλείψεις ακόμα τη φωνή σου'".

Δείτε τη gallery: Το ονειρεμένο διαμέρισμα της Keira Knightley που πουλήθηκε για 6 εκ. δολλάρια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.