CELEBRITIES

Συνέλαβαν τον Alec Baldwin για επίθεση


3 Νοεμβρίου 2018

abaca_braa20181102_532.jpg

Τις κατηγορίες της επίθεσης αντιμετωπίζει ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ύστερα από καβγά για μια θέση… πάρκινγκ! Ο 60χρονος ηθοποιός θα πέρασει από δίκη στις 26 Νοεμβρίου. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Μπόλντουιν, ένας άνθρωπος και ένας ηθοποιός με ιδιαίτερο ταπεραμέντο, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο.

Πριν τέσσερα χρόνια είχε κατηγορηθεί για εξύβριση αστυνομικών ύστερα από ένα επεισόδιο -πάλι στο Μανχάταν- με ένα ποδήλατο, το 2013 είχε προκαλέσει σάλο όταν χρησιμοποίησε ομοφοβικές βρισιές για να επιτεθεί σε έναν φωτογράφο, το 1995 είχε δικαστήριο επειδή είχε γρονθοκοπήσει έναν άλλο φωτογράφο. Το 2011 η κόρη του Αϊρλαντ είχε πει δημοσίως ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει κλινικής φύσεως προβλήματα διαχείρισης θυμού — είναι η ίδια κόρη που ο Μπόλντουιν την είχε αποκαλέσει όταν ήταν 11 χρονών «κακομαθημένο γουρούνι» σε ένα μήνυμα που έγινε viral και εξέθεσε τον ταλαντούχο ηθοποιό. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.