CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry είναι ακόμα το παιδί της μαμάς


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2018

20170802_shd_g49_302.jpg

Η μαμά είναι μαμά, ό,τι κι αν γίνεται. Ακόμα κι αν την έχεις χάσει, ακόμα κι αν έχεις μεγαλώσει, μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτήν ως "μαμάκα". Ακόμα κι αν είσαι ο Πρίγκιπας Harry.

Στο ντοκιμαντέρ "Prince, Son And Heir: Charles At 70" το οποίο γυρίστηκε προς τιμήν των 70ών γενεθλίων του Πρίγκιπα Charles, τόσο ο William όσο και ο Harry, αναφέρονται στην παιδική τους ηλικία. Καθώς ο πρίγκιπας Harry μιλάει σχετικά με την επιρροή των γονιών του στην ανατροφή του, αναφέρεται στην Diana ως "mommy" (και οι καρδούλες μας λιώνουν λιγάκι).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? The Prince and Princess of Wales with their two sons Prince William and Prince Harry ?? Der Prinz und die Prinzessin von Wales mit ihren beiden Söhnen Prinz William und Prinz Harry #princeharryofwales#princeharry#princehenry#princehenryofwales#hrhprinceharryofwales#hrhprincehenryofwales#dukeofsussex#dukeofcambridge#princewilliamofwales#princewilliamdukeofcambridge#princewilliam#hrhprincewilliamofwales#princecharles#princeofwales#princessofwales#peoplesprincess#queenofhearts#princessdiana#ladydiana#princessdi#ladydi#dianaspencer#dianaprincessofwales#britishroyals#Britishroyalfamily#theroyalfamily#williamandharry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royals of Europe (@royals.of.europe) στις

"Eκανε καταπληκτική δουλειά. Χωρίς ποτέ να μας πει τι θα έπρεπε να κάνουμε ή σε ποια κατεύθυνση να κινηθούμε, μας άφηνε να μάθουμε από τη φύση της δουλειάς, από τον ίδιο, και από τη μαμάκα", λέει ο Harry.

Στο ντοκιμαντέρ, τα αδέρφια αναφέρουν πώς ήταν να μεγαλώνουν με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας ως πατέρα, αποκαλύπτοντας το διαχρονικό πάθος του για το περιβάλλον. "Στο σχολείο με κορόιδευαν που μάζευα τα σκουπίδια από το δρόμο. Δεν το έκανα επίτηδες. Όταν περπατάς κάπου, αν δεις κάτι κάτω θα σκύψεις να το μαζέψεις. Το κάνω επειδή είμαι προγραμματισμένος να το κάνω, επειδή το έκανε ο πατέρας μου. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι θα έπρεπε να το κάνουμε."

Δείτε τη gallery: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.