CELEBRITIES

Rami Malek: Από τον Mr. Robot στον Freddie Mercury


4 Νοεμβρίου 2018

20181023_zaa_nc24_175.jpg

Όταν πριν από περίπου 15 χρόνια, ο φοιτητής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Σάμι Μάλεκ χρειάστηκε να απαγγείλει έναν μονόλογο από αρχαία ελληνική τραγωδία για να κερδίσει τους έξτρα βαθμούς που χρειαζόταν για το πτυχίο του, τηλεφώνησε στον δίδυμο αδερφό του, Ράμι Μάλεκ, που σπούδαζε υποκριτική, και του ζήτησε να πάρει τη θέση του. Εκείνος πήγε στη σχολή, εμφανίστηκε στο αμφιθέατρο, διαπίστωσε ότι είχε μεγάλο κοινό και επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε και η καθηγήτρια τον πλησίασε απορημένη: «Πότε μάθατε όλα αυτά, κύριε Μάλεκ;». «Ε, είναι απλά ένα χόμπι» απάντησε ο Ράμι και έτσι αποφοίτησε ο Σάμι.

True story, που έχει αφηγηθεί ο ίδιος ο 37χρονος – σήμερα – Αμερικανοαιγύπτιος ηθοποιός, στις συχνές εμφανίσεις του σε talk show με αφορμή την ταινία «Bohemian Rhapsody» (προβάλλεται αυτές τις ημέρες και στους ελληνικούς κινηματογράφους).

Ο Ράμι Σαΐντ Μάλεκ γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1981 στο Λος Άντζελες από Αιγύπτιους γονείς. O πατέρας του, που δεν ζει πια, ήταν ξεναγός στο Κάιρο και αργότερα ασφαλιστής, και η μητέρα του λογίστρια. Μεγάλωσε ως Κόπτης χριστιανός. Ο κατά τέσσερα λεπτά μικρότερος αδερφός του, Σάμι, είναι σήμερα δάσκαλος και η μεγαλύτερη αδερφή τους, Γιασμίν, είναι γιατρός.

Πήγε στο ίδιο γυμνάσιο με την Κίρστεν Ντανστ, που ήταν ένα χρόνο μικρότερη, και ήταν μαζί στη μουσικοθεατρική ομάδα. Πήρε πτυχίο Καλών Τεχνών το 2003 από το Πανεπιστήμιο του Έβανσβιλ στην Ιντιάνα, παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα υποκριτικής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.