CELEBRITIES

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Meghan Markle που έβγαλε ο πρίγκιπας Harry


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2018

20181028_zaa_nc26_098.jpg

To Royal Tour έχει επισήμως τελειώσει εδώ και λίγες μέρες και το βασιλικό ζεύγος μας χάρισε αναρίθμητες γλυκές στιγμές καθόλη τη διάρκειά του.

Το υπέροχο ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Meghan, έδωσε συγκινητικές ομιλίες, και συναναστράφηκε με τους fans. Την τελευταία μέρα του tour, το ζευγάρι επισκέφθηκε το Redwoods Tree Walk στη Νέα Ζηλανδία και περπάτησε χέρι χέρι στο Δάσος Whakarewarewa. Κάπως έτσι έφτασε στα μάτια μας το φωτογραφικό ταλέντο του πρίγκιπα Harry, o οποίος έβγαλε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο της Meghan Markle που κρατάει την κοιλίτσα της ανάμεσα στα δέντρα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Kensington, μαζί με το μήνυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex: "Eυχαριστούμε τη Νέα Ζηλανδία για την υπέροχη τελευταία εβδομάδα του tour μας. Ήταν τιμή μας να γνωρίσουμε τόσο πολλούς φιλικούς Νεοζηλανδούς. Αυστραλία, Fiji, Tonga και Νέα Ζηλανδία - φεύγουμε γεμάτοι έμπνευση και θυμόμαστε πώς ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ που ακολουθούσε το βασιλικό ζεύγος κατά τη διάρκεια του tour, o Harry και η Meghan ζήτησαν ένα λεπτό μόνοι τους και περπάτησαν μαζί στο δάσος, μακριά από όλη την ομάδα. Φαίνεται πως αυτό το στιγμιότυπο ήταν αποτέλεσμα αυτής της βόλτας.

Δείτε τη gallery: Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.