CELEBRITIES

H Julia Roberts εξομολογείται μετά από 19 χρόνια για τη στιγμή με τις αξύριστες μασχάλες


The Jennettes

6 Νοεμβρίου 2018

abaca_546389_010.jpg

Το 1999, όταν ο Hugh Grant ήταν ακόμα ο άντρας των ονείρων κάθε γυναίκας, η star της εποχής Julia Roberts, είχε προκαλέσει ένα μικρό πανικό στα media με την εμφάνισή της στη πρεμιέρα της ταινίας, Notting Hill, στο Λονδίνο. Σήκωσε το χέρι της για να χαιρετίσει τους fans γύρω από το κόκκινο χαλί και αποκάλυψε πως είχε αξύριστες μασχάλες, μέσα από το κόκκινο, 90s φόρεμά της με παγιέτες. Η συγκεκριμένη στιγμή αναφέρεται συχνά ως το απόλυτο παράδειγμα μίας εξαιρετικά διάσημης celebrity να πηγαίνει κόντρα στα τυπικά πρότυπα ομορφιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISS VOGUE (@missvogueuk) on

Αλλά στη πιο πρόσφατη συνέντευξή της, η Roberst αποκαλύπτει πως οι τρίχες στη μασχάλη δεν ήταν η δήλωση που νομίζουν όλοι πως ήταν. Ως καλεσμένη στο Busy Tonight με τη Busy Philipps, η ηθοποιός μίλησε για εκείνη τη στιγμή πριν από σχεδόν 20 χρόνια και εξομολογήθηκε πως το ότι έδειξε τις τρίχες του σώματός της δεν είχε να κάνει με φεμινισμό και πρότυπα ομορφιάς, ή οτιδήποτε αρκετά βαθύ ή σημαντικό.

Μιλώντας απόλυτα ειλικρινά, η Roberts είπε: "Η φωτογραφία είναι πολύ έντονη στο μυαλό μου βασικά, από εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα υπολογίσει ακριβώς το μήκος των μανικιών μου και τις κινήσεις και πώς αυτά τα δύο θα πήγαιναν μαζί, αποκαλύπτοντας προσωπικές πληροφορίες για εμένα."

Αντί, λοιπόν, για φεμινιστική κίνηση, η star του Hollywood αποκάλυψε πως ήταν απλά μία υπενθύμιση πως μερικές φορές αποφασίζει να μην ξυριστεί. Η Roberts συμπλήρωσε: "Οπότε δεν ήταν τόσο δήλωση, όσο ένα κομμάτι της δήλωσης που κάνω ως άνθρωπος στον πλανήτη, για εμένα".

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο ισχυρές ηθοποιοί του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.