CELEBRITIES

Η Michelle Obama αποκάλυψε πως απέκτησε τις κόρες της με εξωσωματική


10 Νοεμβρίου 2018

abaca_578878_1073.jpg
Εξομολογητική και αποκαλυπτική για τον γάμο της εμφανίζεται η Μισέλ Ομπάμα στην αυτοβιογραφία της, ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο, δείγμα και αυτό της παρουσίας της ίδιας και του συζύγου της, Μπαράκ Ομπάμα, στον δημόσιο βίο. Το βιβλίο με τον τίτλο «Becoming» (με μια ελεύθερη μετάφραση «Πώς έγινα αυτό που είμαι») κυκλοφορεί την Τρίτη, υπάρχουν προδημοσιεύσεις στον αμερικανικό Τύπο ενώ και η ίδια έχει δώσει συνεντεύξεις. Στο βιβλίο η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι είχε μια αποβολή πριν από 20 χρόνια και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις δύο κόρες της. Σε συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί από το ABC News την Κυριακή, είπε ότι αισθάνθηκε «χαμένη και μόνη» μετά την αποβολή, πριν από δύο δεκαετίες. «Αισθάνθηκα ότι απέτυχα επειδή δεν ήξερα πόσο συνηθισμένο φαινόμενο είναι οι αποβολές, γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτές», είπε. Πηγή: Protagon.gr

Εξομολογητική και αποκαλυπτική για τον γάμο της εμφανίζεται η Μισέλ Ομπάμα στην αυτοβιογραφία της, ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο, δείγμα και αυτό της παρουσίας της ίδιας και του συζύγου της, Μπαράκ Ομπάμα, στον δημόσιο βίο. Το βιβλίο με τον τίτλο «Becoming» (με μια ελεύθερη μετάφραση «Πώς έγινα αυτό που είμαι») κυκλοφορεί την Τρίτη, υπάρχουν προδημοσιεύσεις στον αμερικανικό Τύπο ενώ και η ίδια έχει δώσει συνεντεύξεις. Στο βιβλίο η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι είχε μια αποβολή πριν από 20 χρόνια και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις δύο κόρες της.

Σε συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί από το ABC News την Κυριακή, είπε ότι αισθάνθηκε «χαμένη και μόνη» μετά την αποβολή, πριν από δύο δεκαετίες. «Αισθάνθηκα ότι απέτυχα επειδή δεν ήξερα πόσο συνηθισμένο φαινόμενο είναι οι αποβολές, γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτές», είπε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.