CELEBRITIES

Ο γιος του Will Smith έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό του


14 Νοεμβρίου 2018

20160801_zaf_f84_109.jpg

Ο Jaden είναι ο 20 χρόνος γιος του Will Smith και είναι ράπερ αλλά παράλληλα ασχολείται με το modeling και την υποκριτική. Όταν λοιπόν βρέθηκε στο γήπεδο Dodger του Los Angeles για να τραγουδήσει έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό του και άφησε άναυδο το κοινό.

Διαβάστε εδώ: Ο Will Smith πήγαινε να γνωρίσει την Jada Pinkett Smith και κατέληξε παντρεμένος με άλλη γυναίκα

Συγκεκριμένα ο Jaden είπε φωναχτά στο κοινό « Θέλω να πω πως ο Tyler είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου, θέλω να σας πω ότι είναι το αγόρι μου και τον λατρεύω. Εκείνος δεν ήθελε να το πω, αλλά είναι το αγόρι μου». Όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Tyler που είναι διάσημος ράπερ, ο οποίος κουνούσε αρνητικά το δάχτυλό του και στη συνέχεια άρχισε να γελάει. Μετά τη συναυλία ο γιος του Will Smith έγραψε στο twitter: «Το είπα σε όλους δεν μπορείς να το αρνηθείς τώρα» ενώ ο Tyler του απάντησε «Είσαι ένας τρελός άντρας».

Ο Jaden πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαλέγει από μόνος του το φύλο που επιθυμεί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί με γυναικεία ρούχα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#JadenSmith Reveals #TylerTheCreator is his boyfriend ? ?‍❤️‍? What are y’all thoughts on this? #MyMixtapez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MyMixtapez (@mymixtapez) στις

 

Δείτε στη gallery: Willow and Jaden Smith: Ενωμένα και ταλαντούχα αδέρφια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.