CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker αποκάλυψε τον λόγο που "πνιγόταν" στο Sex & The City


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2018

abaca_201081_002.jpg

H Sarah Jessica Parker θυμάται το Sex and The City δύο δεκαετίες μετά και οι αναμνήσεις της δεν είναι και τόσο ονειρεμένες. Έχει μιλήσει στο παρελθόν για την δύσκολη σχέση της με την Kim Cattrall, ωστόσο, υπήρξαν κι άλλες πτυχές της σειράς που έκαναν την ηθοποιό να νιώθει άβολα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast "Origins: Sex and The City", η Parker θυμήθηκε πως "πανικλοβλήθηκε" όταν της πρόσφεραν τον ρόλο, καθώς αγχωνόταν για το ότι έπρεπε να μείνει πιστή σε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα μίας τηλεοπτικής σειράς.

"Ξαφνικά ένιωθα πως κάποιος με κρατούσε όμηρο ή κάτι τέτοιο ή πως υπήρχαν απλά αυτοί οι περιορισμοί οι οποίοι ήταν πολύ αποπνικτικοί," είπε. Η ηθοποιός τελικά κατάφερε να προσαρμοστεί μια χαρά και έγινε και παραγωφός της σειράς και των ταινιών που ακολούθησαν. Τώρα, η Parker δεν αποκλείει την επιστροφή της σειράς, ακόμα κι αν η Cattrall αρνείται να πάρει μέρος. "Είτε επιλέξουμε να επιστρέψουμε στην ιστορία σε άλλη χρονική περίοδο ή να αναδημιουργήσουμε αυτή την ιστορία - είναι κάτι που ο [σκηνοθέτης] Michael [Patrick King] κι εγώ δεν έχουμε συζητήσει ακόμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα το κάνουμε, απλά δεν το έχουμε κάνει ακόμα," εξήγησε. 

Εμείς, πάντως, δε θα σταματήσουμε να ελπίζουμε.

 

Δείτε ακόμη: 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι για το Sex and the City

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.