CELEBRITIES

Ποιον χαρακτήρα σκόπευαν να σκοτώσουν στο Sex and The City;


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2018

sex-and-the-city-today-main-181120-01_1b16731cab154ab9b0d3ec35bc00a3f0.fit-760w.jpg

Ξέρουμε ήδη πως το Sex and The City 3 δεν πρόκειται να συμβεί, κυρίως επειδή η Kim Cattrall και η Sarah Jessica Parker έχουν μία μεγάλη διαμάχη. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι πως το SATC 3 θα είχε κόψει ακόμα έναν σημαντικό χαρακτήρα πολύ νωρίς στη ταινία - και δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο.

Απ' ότι φαίνεται, ο Mr. Big, η αλλιώς Chris Noth, δεν θα είχε ζήσει για ολόκληρη τη 3η ταινία. Ακόμα χειρότερα, θα είχε πάθει καρδιακή προσβολή όσο έκανε μπάνιο στην αρχή της ταινίας. Σύμφωνα με το E! News, ο δημοσιογράφος James A. Miller αποκάλυψε τη πληροφορία στο podcast του.

"Η υπόλοιπη ταινία θα ήταν για το πώς η Carrie ανακάμπτει από τον θάνατο του Big παρά για τη σχέση της με τις άλλες τρεις γυναίκες," είπε ο Miller.

Aκόμα και πριν τα συγκεκριμένα νέα, ήταν εμφανές πως το SATC 3 δεν θα είχε την ίδια δυναμική και ενδεχομένως ούτε τους ίδιους ηθοποιούς. Τα τελευταία νέα που είχαμε από την Cattrall και την Parker δεν ήταν και τόσο ρόδινα. Η Parker είχε εκφράσει συλληπητήρια για τον θάνατο του αδερφού της Cattrall κι εκείνη της είχε απαντήσει: "Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Οπότε σου γράφω για να σου πω μία τελευταία φορά να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την τραγωδία της οικογένειάς μας με σκοπό να επαναφέρεις την περσόνα του "καλού κοριτσιού".

 

Δείτε ακόμη: Carrie Bradshaw: 9 αξέχαστα στιλ στο Sex and the City

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.