CELEBRITIES

Η Khloe Kardashian ανέβασε την πιο αμήχανη φωτογραφία από το δωμάτιο τοκετού


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2018

20170515_zaf_ny1_345d.jpg

Μετά το αξιομνημόνευτο επεισόδιο του Keepin Up With The Kardashians, στο οποίο όλη οι οικογένεια καλείται να διαχειριστεί την απιστία του Tristan Thompson, η Κhloe Kardashian μοιράστηκε την πιο αμήχανη φωτογραφία που έχουμε δει. 

H οικογένεια και ο Tristan προσπαθούν να αγνοήσουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο για να μην στρεσάρουν την Khloe, αλλά η φωτογραφία που ανέβασε ως story η Khloe, έχει μια ατμόσφαιρα που μπορείς να την κόψεις με το μαχαίρι. Η ίδια η Khloe έγραψε μαζί με τη φωτογραφία: "Αυτή είναι μια από τις πιο αμήχανες φωτογραφίες που έχω δει εδώ και καιρό. Μπορείς να νιώσεις την ένταση, αλλά με κάνει να γελάω για κάποιο λόγο. Είμαι σίγουρα από τους ανθρώπους που γελάνε νευρικά όταν δεν νιώθουν άνετα. Καλωσήρθατε στον τοκετό μου, lol."

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, η Khloe αποκάλυψε γιατί επέλεξε να έχει τον Tristan μαζί κατά τη διάρκεια του τοκετού, παρα τα όσα είχαν μεσολαβήσει. "Είναι κάτι που περίμενα μια ολόκληρη ζωή. Δε θέλω να χάσω τίποτα από αυτή τη στιγμή και είμαι πάντα υποστηρικτής του 'μην παίρνεις μόνιμες αποφάσεις από παροδικά συναισθήματα.' Θέλω τον Tristan εδώ μαζί μου. Θέλω να βιώσω αυτή τη μαγική στιγμή, το θέλω αυτό για εμένα, για την κόρη μου και για τον ίδιο στο τέλος της ημέρας, και είμαι αρκετά ώριμη για να το πω αυτό. Είμαι αρκετά ώριμη ώστε να αήσω στην άκρη τα προσωπικά μου συναισθήματα."

Δείτε ακόμη: Τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.