CELEBRITIES

7 ενδυματολογικές ατυχίες των royals με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2018

20181003_zaa_d20_484_1.jpg

Όταν πρόκειται για ενδυματολογικές δυσλειτουργίες, ούτε οι royals δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Η Μeghan Markle αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που όλες έχουμε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του Royal Tour. Η εγκυμονούσα Δούκισσα διάλεξε ένα κόκκινο Self-Portrait φόρεμα και Manolo Blahnik γόβες. δυστυχώς όμως είχε ξεχάσει να αφαιρέσει το ταμπελάκι του ρούχου, το οποίο φάνηκε την ώρα που περπατούσε.

Το καλοκαίρι η Markle αντιμετώπισε άλλο ένα πρόβλημα, όταν παρευρέθηκε σε ένα γάμο με τον πρίγκιπα. Χωρίς να το καταλάβει, ένα κουμπί από το Club Monaco φόρεμά της ξεκουμπώθηκε, αποκαλύπτοντας το σουτιέν της.

Aλλά η Meghan δεν είναι μόνη της. Το 2016, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία, η Kate Middleton είχε μια Marilyn Monroe στιγμή, Κάτι παρόμοιο έπαθε και η Η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, όταν ο αέρας φύσηξε το φόρεμα που φορούσε, το οποίο τύχαινε να έχει σκίσιμο μπροστά. Η Πριγκίπισσα έλυσε το πρόβλημα βάζοντας μια καρφίτσα στο φόρεμα και συνεχίζοντας να χαμογελάει.

Η Μiddleton έχει άλλες δύο τέτοιες στιγμές, που αφορούν όμως παπούτσια. Η πρώτη ήταν όταν το 2011 εκτέθηκε το μαξιλαράκι από gel που φορούσε στα πόδια της, και το δεύτερο ήταν το 2013, όταν το τακούνι της κόλλησε σε ένα πλακάκι.

Αλλά και η αδερφή της Kate, η Pippa είχε ένα παρόμοιο ατύχημα το 2011, όταν έσπασε η σόλα της μπλε γόβας που φορούσε.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.