CELEBRITIES

Rachel Weisz: Σταματήστε να ρωτάτε τις ηθοποιούς πώς είναι να μοιράζονται την οθόνη με άλλες γυναίκες


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2018

abaca_655949_085.jpg

Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγόρησε η Rachel Weisz τον Τύπο, στην τελετή των φετινών Βραβείων Gotham. Η ηθοποιός ήταν η μοναδική από την τριάδα του The Favourite, του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία πήγε να παραλάβει το Ειδικού βραβείο των κριτών για ομαδική performance, και χρησιμοποίησε την ομιλία της για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στον Τύπο.

«Ελπίζω μια μέρα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον να μην ερωτόμαστε πώς είναι να μοιραζόμαστε την οθόνη με άλλες γυναίκες», είπε η Weisz στο τέλος της κατά τα άλλα χιουμοριστική ομιλία της. «Γιατί δε νομίζω ότι ρωτάτε το ίδιο πράγμα τους άντρες. Αλλά θα μπορούσα να κάνω λάθος.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olivia Colman, Emma Stone, and Rachel Weisz have been awarded a special Jury Award for their Ensemble Performance in #TheFavourite. #GothamAwards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Favourite (@thefavouritemovie) στις

Η Weisz αστειεύτηκε με την απουσία των συμπρωταγωνιστριών της, φέρνοντας μαζί της μάσκες από χαρτόνι με τα πρόσωπα της Emma Stone και της Olivia Colman. Στο "The Favourite" πρωταγωνιστούν τρεις γυναίκες και από την πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ της Βενετίας, έχουν υπάρξει πολύ συχνά ερωτήσεις για το πώς είναι να συνυπάρχουν τρεις γυναίκες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Όπως επεσήμανε η Weisz, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει πολύ σπάνια σε άντρες ηθοποιούς, οπότε μπορούμε όντως να μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δείτε ακόμη: Daniel Craig-Rachel Weisz: Είναι ένα cool ζευγάρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.