CELEBRITIES

Η τακτική της Reese Witherspoon για την ανατροφή των παιδιών


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2018

abaca_627379_0351.jpg

Μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες άρθρα και μελέτες για τους καλύτερους τρόπους να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, όμως από ό,τι φαίνεται, οι άνθρωποι δε θα συμφωνήσουμε ποτέ σε κανέναν από αυτούς. Κι ενώ όλοι εμείς τσακωνόμαστε στο ίντερνετ για τις καλύτερες τακτικές ανατροφής παιδιών, η Reese Witherspoon μοιράζεται τη δική της: απόλυτη ειλικρίνεια.

«Νιώθω ότι δρω συνεχώς αντίθετα με τους γονείς που προσπαθούν να κάνουν τις ζωές των παιδιών τους χρυσές και μαγικές σε κάθε περίσταση», δήλωσε πρόσφατα. «Θυμάμαι την Ava να κλαίει στην τρίτη δημοτικού - Ήταν στην παιδική ομάδα μπάσκετ και ήταν το μόνο παιδί που δεν είχε σκοράρει. Της είπα "Aves, ίσως είσαι κακή στο μπάσκετ". Σκέφτηκε ότι ήταν κακό. '"Κακό ή αληθινό; Γιατί -μάντεψε- ούτε η μαμά είναι καλή στο μπασκετ"».

Ίσως αυτή η τακτική μοιάζει σκληρή, πάντως βρίσκει σύμφωνη και τη Michelle Obama. «Πρέπει να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν οι ενήλικες που θέλουμε να γίνουν, κι αυτό ξεκινάει από μικρή ηλικία. Δε γίνεται να φοβόμαστε τόσο πολύ ότι η ζωή θα τους φερθεί άσχημα ώστε να μην τα προετοιμάζουμε καν για αυτό. Μερικές φορές ο φόβος μάς αποτρέπει από το να σπρώχνουμε τα παιδιά στον κρύο και ψυχρό κόσμο. Και μετά δεν είναι έτοιμα και αναρωτιόμαστε γιατί», έχει δηλώσει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η ίδια ακραία ειλικρίνεια λειτουργεί πάντως και στον γάμο της Witherspoon. Για παράδειγμα, η ηθοποιός σταμάτησε να οδηγεί, από όταν ο σύζυγός της τής είπε ότι είναι απαράδεκτη οδηγός και καλό θα ήταν να βρει κάποιον να οδηγεί για εκείνη. «Είναι τέλειο, γιατί πλέον διαθέτω αυτήν την ώρα στο να απαντάω σε μηνύματα και κλήσεις». Ταυτοχρόνως, η Witherspoon είναι εξίσου άμεση και ειλικρινής και στους επαίνους. Μπορεί η Ava να μην είναι καλή στο μπάσκετ, είναι όμως πολύ ταλαντούχα μουσικός και συνθέτης, κι αυτό είναι κάτι που η μαμά της μοιράζεται με ίδια άνεση δημοσίως.

Δείτε ακόμη: Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.