CELEBRITIES

Η Mel B μιλάει ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας της, τη χρήση ναρκωτικών και το διαζύγιό της


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2018

abaca_512586_021.jpg

Πολύ προσωπικές λεπτομέρειες μοιράστηκε στα απομνημονεύματά της η "Τρομακτική" Spice Girl, Mel B. Στο νέο της βιβλίο, η 43χρονη πλέον Scary Spice μιλάει ανοιχτά για μια σειρά ευαίσθητων θεμάτων, από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στα 39 της, τη χρήση ναρκωτικών και την αίσθηση που της πρόσφερε η κοκαΐνη, μέχρι λεπτομέρειες για το χωρισμό της με τον Stephen Belafonte.

Mετά την κυκλοφορία του βιβλίου που έγινε την Τρίτη, η Mel B έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της. "Χρειάστηκε δύο χρόνια με αίμα, ιδρώτα και πολλά δάκρυα για να το γράψω, και πάνω από 10 χρόνια πόνου τα οποία ακόμα προσπαθώ να επεξεργαστώ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yippee!!! I’m sooooo excited and sooooo emotional and sooooo sooooo happy that my book is finally here wow!!! This has taken 2 years of blood sweat and ALOT of tears to write AND 10 years of pain I am still trying to process.I am sooooo grateful and sooooo humbled by the support I’ve had from @womens_aid and @louise.gannon97 who helped me write it and piece my life together, From Women and men from family friends my spice girls of course and my amazing amazing fans. My book is Number 10 in the best seller list number 1 celebrity biography wow wow wow! but my very first review from a lady still in an abusive relationship has touched me more than I can say. I was you, I am you and I will keep fighting fir you .. #youarenotalone #iamyou #unbreakable #stopabuse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scary Spice Mel b (@officialmelb) στις

 

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα του βιβλίου περιλαμβάνουν τους λόγους που την οδήγησαν στη χρήση κοκαΐνης (για την οποία δε νιώθει περήφανη), το γράμμα του πρίγκιπα Charles στην Geri Halliwell για την αποχώρησή της από το συγκρότημα, τη σχέση της με τον πατέρα της κόρης της, Eddie Murphy, και την απόπειρα αυτοκτονίας της. "Πίσω από τη λάμψη της φήμης ένιωθα συναισθηματικά χτυπημένη και αποξενωμένη από την οικογένειά μου. Ένιωθα άσχημη και απεχθής από τον ίδιο άντρα που κάποτε υποσχέθηκε να με αγαπάει και να με προστατεύει, το σύζυγο και μάνατζέρ μου, Stephen. Έναν άντρα που μετά από 10 χρόνια γάμου είχε μια βιβλιοθήκη από sex tapes που μπορούσαν να καταστρέψουν την καριέρα και την οικογένειά μου". Σκεφτόμενη όμως τις κόρες της, η Mel B κατάλαβε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να τις αφήσει. Όταν τελικά άφησε τον Stephen, ένιωσε πραγματικά απελευθερωμένη και χαρούμενη, ακόμα κι αν είχε μόλις 936$ στην τράπεζα.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.