CELEBRITIES

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν μία σπάνια τρυφερή στιγμή


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2018

20181115_zaa_nc34_243.jpg

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν μία τρυφερή στιγμή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Leicester. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι χέρι και να γελούν, μιλώντας σε κάποια μέλη του κοινού. Κάποια στιγμή, ο William έβαλε επίσης το χέρι του στον ώμο της Kate.

Οι κινήσεις αυτές σηματοδοτούν μία σπάνια στιγμή για το ζευγάρι, που δε δείχνουν ποτέ τρυφερότητα σε δημόσιους χώρους σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle που σχεδόν πάντα κρατιούνται χέρι χέρι στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington palace (@kensington_palace_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? Kate Elizabeth Middleton (@duchesskatemiddletonn) on

Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής τους, βέβαια, ήταν πολύ πιο σοβαρός. Το ζευγάρι απέτισε φόρο τιμής στα θύματα ενός θανατηφόρου ατυχήματος που συνέβη έξω από το στάδιο του Leicester τον περασμένο μήνα. Ο δούκας και η δούκισσα άφησαν λουλούδια για εκείνους που σκοτώθηκαν στη τραγωδία και μίλησαν στους εθελοντές που βοήθησαν.

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.