CELEBRITIES

Αυτή είναι η συμβουλή της Michelle Obama στην Meghan Markle


The Jennettes

4 Δεκεμβρίου 2018

abaca_578878_107_1.jpg

Η Michelle Obama μοιράστηκε μερικά σοφά λόγια για τη Meghan Markle και το πώς να διαχειριστεί την πίεση του να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής ενώ εργάζεται σε projects για τα οποία έχει πάθος - δύο πράγματα τα οποία η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ χρειάστηκε να αντιμετωπίσει.

"Η μεγαλύτερη συμβουλή μου θα ήταν να πάρει λίγο χρόνο και να μην βιαστεί να κάνει το οτιδήποτε," μοιράζεται στη συνέντευξή της για το τεύχος Ιανουαρίου του Good Housekeeping.

Η Obama θυμήθηκε πως η ίδια χρειάστηκε να περάσει "τους πρώτους μήνες" μετά την μετακόμιση στον Λευκό Οίκο να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Κυρίως "ανησυχούσα για τις κόρες μου, ήθελα να βεβαιωθώ πως είχαν μία καλή αρχή στο σχολείο και έκαναν νέους φίλους, πριν ξεκινήσω μία πιο φιλόδοξη εργασία," είπε.

"Όταν ήμουν έτοιμη, διάλεξα να δουλέψω σε θέματα για τα οποία είχα ένα προσωπικό πάθος," πρόσθεσε η Obama. Ξεκίνησε με τις υγιεινές συνθήκες διαβίωσης αφού "έχει ζήσει τη δυσκολία του να μεγαλώνεις υγιή παιδιά ως μητέρα". Επίσης, ξεκίνησε καμπάνια για την πανεπιστημιακή μόρφωση, γιατί "είδε τη δύναμη της μόρφωσης" στη δική της ζωή.

 

Δείτε ακόμη: H Michelle Obama θα παραμείνει ένα "Style Icon"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.