CELEBRITIES

Η Adriana Lima δεν ήταν η μόνη που έκλαψε στο τελευταίο show της Victoria's Secret


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2018

abaca_658610_114.jpg

Ήρθε το τέλος μίας εποχής. Μετά από 20 εντυπωσιακά χρόνια ως Άγγελος και 18 sexy shows της Victoria's Secret, η Adriana Lima "κρέμασε" τα φτερά της. Η 37χρονη περπάτησε στο τελευταίο της show φέτος και δε χρειάζεται να πούμε πως υπήρξαν δάκρυα - όχι μόνο από την ίδια τη Lima αλλά και από τις υπόλοιπες Angels και τους χιλιάδες fans που τη χειροκρότησαν μέσα στα 20 χρόνια καριέρας της με το brand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Τη βραδιά που βιντεοσκοπήθηκε στο fashion show της Victoria's Secret, το Νοέμβριο, η Adriana μοιράστηκε ένα μικρό αλλά γλυκό μήνυμα με τους followers της στο Instagram. "Αγαπημένη Victoria, ευχαριστώ που μου έδειξες τον κόσμο, μοιράστηκες τα μυστικά σου και κυρίως όχι απλά που μου έδωσες φτερά αλλά που μου έμαθες να πετάω," έγραψε το μοντέλο. Το show προβλήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου και η Lima έγραψε ακόμα ένα post: "Σίγουρα μία από τις πιο αξιομνημόνευτες/συναισθηματικές στιγμές στη ζωή μου... Είμαι ευγνώμων που υπήρξα κομμάτι αυτής της υπέροχης οικογένειας για 20 χρόνια. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη".

Δείτε παρακάτω τις πιο συγκινητικές αντιδράσεις στα social media:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Δείτε ακόμη: To makeup της Adriana Lima

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.